1. /
  2. Новини
  3. /
  4. АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ...

АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА

Сьогодні очільник району Геннадій Бамбура провів апаратну нараду з заступниками та керівниками структурних підрозділів Болградської районної військової адміністрації.

Про підсумки роботи зі зверненнями громадян у районній державній (військовій)  адміністрації та органах місцевого самоврядування району у І півріччі 2023 року ознайомила присутніх в.о. начальника відділу документообігу та контролю апарату районної державної (військової) адміністрації Олеся Рижова. Вона зазначила, що за І півріччя 2023 року до райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування району надійшло 3350 звернень. Усі звернення, які надходять до райдержадміністрації, розглядаються по суті та вчасно, заявникам надаються відповіді та роз’яснення.

Звернення стосувались таких питань: надання матеріальної допомоги, вирішення житлових питань і т. п. Інваліди війни, учасники бойових дій порушували питання соціального захисту, сприяння у розв’язанні житлово-комунальних проблем.

За звітний період голова, заступники голови райдержадміністрації та керівник апарату райдержадміністрації провели 64 особистих і 44 виїзних прийомів громадян у населених пунктах  району, також проведено зустрічі з трудовими колективами загальноосвітніх шкіл, дитячих садків, будинків культури, закладів охорони здоров’я, що надавало можливість мешканцям району звернутися з наболілими питаннями безпосередньо за місцем роботи.

Під час проведення особистих і виїзних прийомів керівництвом районної державної адміністрації, з метою зменшення надходження звернень до вищих органів влади, надається всебічна допомога у розв’язанні того чи іншого питання на місцевому рівні. Систематично проводиться робота з оновлення спеціалізованої веб-сторінки аналітичними та статистичними даними про стан роботи зі зверненнями громадян, інформацією про виїзні прийоми громадян головою райдержадміністрації.

Було наголошено, що протягом звітного періоду всі звернення громадян розглянуто з дотриманням установлених термінів, а підстав для притягнення до відповідальності за порушення вимог законодавства у сфері роботи зі зверненнями громадян не було.

Також в.о. начальника відділу документообігу та контролю апарату районної державної (військової) адміністрації Олеся Рижова доповіла про стан виконавської дисципліни та хід виконання актів і доручень Президента України в структурних підрозділах районної державної (військової) адміністрації у  першому півріччі 2023 року. Вона зазначила, що протягом І півріччя 2023 року підготовлено та видано 112 розпоряджень голови райдержадміністрації з основної діяльності. Відділом документообігу та контролю апарату райдержадміністрації зареєстровано 1524 вхідних документа, з них контрольних – 561, крім того: запитів на публічну інформацію – 6, письмових звернень громадян – 468.

Аналіз показників документообігу райдержадміністрації в І півріччі 2023 року вказує на те, що найбільша кількість документів направлена до відома та відпрацювання до структурних підрозділів районної адміністрації.

У звітному періоді зареєстровано та відправлено 2430 вихідних листів; крім того, відповідей на звернення громадян – 262. Проведено 27 апаратних нарад при голові райдержадміністрації, на яких розглянуто 54 запланованих питань та 17 додаткових питань.

Також на апаратних нарадах заслухано звіти Василівського, Городненського, Павлівського, Тарутинського, Кубейського, Болградського голів громад району про стан роботи зі зверненнями громадян у виконкомах відповідних міських, сільських та селищних рад.

По завершенню апаратної наради  начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів районної військової адміністрації.