1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ВІДВІДАВ ОЗ...

ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ВІДВІДАВ ОЗ «БОЛГРАДСЬКИЙ ЛІЦЕЙ» ТА БОЛГРАДСЬКУ ЦЕНТРАЛЬНУ РАЙОННУ ЛІКАРНЮ

Продовжуючи ознайомлення з районом, начальник Болградської РВА Михайло Шарафаненко спільно з головою Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим та Болградським міським головою Сергієм Димитрієвим відвідали соціальні заклади Болградської ОТГ.

Директор опорного закладу освіти «Болградський ліцей» Тетяна Желяскова ознайомила очільника району з навчальними класами, Класом безпеки, бібліотекою, пунктом Незламності, медичним кабінетом та облаштуванням захисних споруд навчального закладу.

Зазначимо, що Болградський ліцей готовий до нового навчального року у очному форматі.   В ньому обладнані захисні споруди цивільного захисту та забезпечене додаткове джерело живлення.

В Болградській центральній районній лікарні начальник Болградської РВА ознайомився з діяльністю медичних відділень, новим обладнанням, реконструкцією та облаштуванням діагностичного центру. В ході зустрічі він поспілкувався з новими лікарями, які переїхали до міста Болград з окупованих територій. Генеральний директор Болградської ЦРЛ Віктор Дішлі розповів про перспективи розвитку медичного закладу та оснащення його новим обладнанням, що дозволить надавати якісну медичну допомогу населенню громад.

У завершенні візиту очільник району обговорив з головою громади проблемні питання, з якими стикаються керівники  соціальних закладів під час своєї діяльності.