1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА ВІДБУЛОСЬ...

В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАДХОДЖЕНЬ ДО МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ РАЙОНУ

Під головуванням заступника начальника Болградської РВА Олександра Іорданова  відбулось засідання робочої групи із забезпечення надходжень до місцевих бюджетів Болградського району. У нараді також взяли участь перший заступник начальника Болградської РВА Валерій Єребакан, керівники структурних підрозділів Болградської РВА, Криничненський сільський голова Степан Веліков, фахівці Головного управління ДПС в Одеській області та керівник СВК «Криничне» Панас Самунжи.

Під час наради були розглянуті питання стану виконання доходної частини бюджету Криничненської ОТГ за дев’ять місяців 2023 року та заборгованості СВК «Криничне» перед кредиторами на початок жовтня.

Про результати роботи попередніх комісій з вирішення зазначеного питання доповів начальник відділу фінансів Болградської РВА Павло Синельников.

Також фахівці Головного управління ДПС в Одеській області ознайомили членів робочої групи з сумою заборгованості  СВК «Криничне» по податкам та зборам.

Під час обговорення керівник СВК «Криничне» розповів про стан погашення заборгованості сільгосппідприємства перед кредиторами.

За результатами засідання було прийняте рішення провести наступне засідання в середині жовтня 2023 року до якого керівнику СВК «Криничне» запропоновано надати інформацію про результати господарської діяльності та економічний стан підприємства на теперішній час.

Голові та виконавчому комітету Криничненської сільської ради рекомендовано організувати інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями громади  щодо забезпечення законних інтересів громадян.