1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЩЕ ОДИН...

НОВИНИ ГРОМАД: ЩЕ ОДИН ЗАКЛАД ОСВІТИ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ БУДЕ ПРАЦЮВАТИ В ОЧНОМУ РЕЖИМІ

З понеділка, 16 жовтня 2023 року Виноградівський ліцей Тарутинської селищної ради буде працювати в офлайн режимі. Днями в ліцеї завершено будівництво та облаштування укриття, яке розраховане на всіх дітей, педагогів та технічний персонал закладу.

11 жовтня 2023 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв побував у Виноградівському ліцеї та оглянув нову захисну споруду, на роботу якої отриманий дозвіл від фахових служб.

Відповідно до вимог, укриття забезпечено усім необхідним для безпечного перебування в ньому людей. В наявності: ємність з технічною водою та бутильована питна вода, запас продуктів харчування, засоби надання медичної допомоги. Є санвузли та первинні засоби пожежогасіння. Укриття оснащене і Wi-Fi.

Педагогічні працівники та технічний персонал Виноградівського ліцею доклали максимум зусиль, аби перебування дітей в укритті було комфортним і затишним. В приміщенні встановлені парти та стільці, пуфи-мішки, а стіни – гарно та по-сучасному розмальовані.

Укриття, на жаль, сьогодні стають невіддільною частиною навчального процесу. Аби відновити офлайн навчання у всіх закладах освіти Тарутинської громади, керівництвом громади вживаються усі заходи для створення захисних споруд в тих закладах, які ще навчаються дистанційно.