1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ТЕПЛИЦЬКИЙ ВОКАЛЬНИЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: ТЕПЛИЦЬКИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОЛЛЕКТИВ «НАТХНЕННЯ» ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ У ФЕСТИВАЛІ FAMILY FEST ТА БУВ ЗАПРОШЕНИЙ ВИСТУПИТИ В ПОЛЬЩІ

14 жовтня 2023 за підтримки команди розвитку Аккерману Громадської організації “Рибацький край”, відбувся фестиваль Family Fest.

На фестиваль присвячений захисникам і захисницям, який було проведено завдяки заслуженому діячу культури України і Польщі Валерію Цуркану та директору громадської організації “Рибацький край” – Володимиру Кальніченко, в концерті взяли участь колективи і ансамблі з різних куточків Одеської області.

Вокальний колектив «Натхнення» Теплицького Будинку культури завдяки підтримці голови Теплицької сільської ради Івану Леонтьєву та депутатському корпусу виїхали на фестиваль та прийняли участь в концерті.

За результатами виступу колектив Теплицької громади «Натхнення» організатором фестивалю був запрошений виступити в Польщі.

В Білгород-Дністровському на фестивалі також виступили Ансамбль “Рідні наспіви”, ансамбль “Бесарабські джерела” (Шабівське ОТГ), ансамбль”Слов’яночка”(Старокозацьке ОТГ), ансамбль “Співоче сузір’я”(Арциз), ансамбль “Арса”(Бородинської громади), ансамбль “Колорит”, ансамбль “Надвечір’я” і дитячий колектив “Перлинки”(с. Бритівка), ансамбль “Натхнення” (с.Теплиця), ансамбль “Берегиня” (с. Семенівка), ансамбль “Майчина обіч” (м. Білгород-Дністровський), ансамбль “Ізвораш” та “Бриулець” (с. Крутоярівка).

Начальник відділу культури Теплицької сільської ради Марина Чернишова висловлює щиру подяку організаторам за запрошення та сільській раді за підтримку розвитку культури.

За інформацією Теплицької сільської ради