1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ...

НОВИНИ ГРОМАД: НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ СУБ’ЄКТІВ ПРОБАЦІЇ

Працівниками Болградського (Арцизького) районного відділу філії Центру пробації в Одеській області організовано захід з національно-патріотичного виховання суб’єктів пробації з метою формування національної свідомості, виховування патріотичного почуття і поваги до Батьківщини, формування свідомого та поважливого ставлення до соціально позитивного способу життя на тему: «Я – українець, громадянин, патріот».

Захід був проведений за участю працівників Арцизької міської публічної бібліотеки, Арцизького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, волонтера пробації, Болградського районного відділу філії Центру пробації в Одеській області та суб’єктів пробації.

Під час заходу суб’єкти пробації мали можливість переглянути та обговорити анімований фільм “Історія України за 15 хвилин», який був створений Українським інститутом національної пам’яті. Також, присутні взяли участь у вікторині,де мали змогу перевірити свої знання з історії України.

На завершення заходу зауважили, що патріотизм сьогодні є нагальною потребою і для людей, і для держави, оскільки високий рівень патріотизму громадян забезпечить повноцінний гармонійний розвиток як особистості в державі, так і суспільства вцілому.

За інформацією Арцизької міської ради

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Поделиться