1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА ОБГОВОРИЛИ...

В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА ОБГОВОРИЛИ РЯД ПРОБЛЕМНИХ ПИТАНЬ В ГАЛУЗІ ОСВІТИ

20 жовтня під головуванням першого заступника голови Болградської РВА Валерія Єребакана відбулась онлайн-нарада в режимі відеоконференції з начальниками відділів освіти територіальних громад Болградського району з питань готовності закладів освіти району до опалювального сезону 2023-2024 років.

Також у нараді взяли участь начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Дмитро Дімитров, начальник відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Домнікія Кучеровська та начальник відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології Аркадій Радулов.

Під час наради начальники відділів освіти територіальних громад Болградського району доповіли про готовність закладів освіти району до опалювального сезону 2023-2024 років, забезпеченість альтернативними джерелами підживлення та запасами палива.

З метою вчасної підготовки закладів освіти до опалювального сезону громадами району виконано комплекс робіт щодо готовності відповідного обладнання відповідно до Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду та Правил експлуатації теплових установок і мереж. Підготовка котелень здійснюється з урахуванням умов, викликаних дією воєнного стану, а саме забезпечення альтернативними джерелами енергопостачання. Станом на 20 жовтня 2023 року усі заклади освіти Болградського району готові до опалювального сезону.

Також учасники наради обговорили наявність і стан захисних споруд у кожній громаді та подальші форми освітнього процесу.

Крім того, на заході обговорили проблемні питання впровадження HACCP та шляхи їх вирішення. Відділам освіти територіальних громад були надані рекомендації щодо: аналізу небезпек і проведення поетапного контролю над усіма етапами приготування страв і продуктів харчування, починаючи від приймання сировини на склад і до моменту подачі готової страви; повне усунення або зведення до допустимого мінімуму небезпечних факторів; ведення документації; типові помилки, що допускаються при впровадженні системи HACCP у закладах освіти. Присутні мали змогу отримати відповіді на свої запитання та практичні відомості.

У завершенні наради присутні обговорили проблемні питання використання освітньої субвенції.

и ещё 2

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Поделиться