1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: МІЖНАРОДНІ ФОНДИ...

НОВИНИ ГРОМАД: МІЖНАРОДНІ ФОНДИ ІВС (ТУРЕЧЧИНА), «ACTION MEDEOR Е.V» (НІМЕЧИНА) ТА УКРАЇНСЬКИЙ БФ «BUCAK RELIEF» НАДАЛИ ДОПОМОГУ СІМ’ЯМ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

З метою підтримки соціально вразливих категорій населення та родин загиблих Міжнародний фонд ІВС (Туреччина), «Action Medeor е.V» (Німечина) та український БФ «Bucak Relief» надали допомогу 460 сім’ям із селищ Березине, Серпневе, Тарутине та сіл Красне, Підгірне, Малоярославець Тарутинської громади.

Протягом двох днів продуктові набори та ковдри отримали родини, які в теперішній час потребують посиленої уваги з боку влади та благодійних фондів, а саме: одинокі люди похилого віку старше 70 років, особи з інвалідністю, внутрішньо переміщені особи, сім’ї, в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, сім’ї загиблих військовослужбовців.

Керівництво Тарутинської селищної ради та працівники відділу соціального захисту населення допомогли представникам фондів організувати роздачу гуманітарної допомоги.

Тарутинська селищна рада висловлює щиру вдячність Міжнародним фондам та «Буджак Реліф» за активну участь у громадському житті громади та підтримку людей, які опинилися в скрутних життєвих обставинах.

За інформацією Тарутинської селищної ради