1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БАГАТО ЧАСУ ЕКСТРЕННА МЕДИЦИНА...

БАГАТО ЧАСУ ЕКСТРЕННА МЕДИЦИНА БУЛА БОЛЮЧОЮ ТЕМОЮ ДЛЯ ОДЕЩИНИ: КОРУПЦІЯ, НЕДОСТАЧА МЕДИКАМЕНТІВ, ДЕФІЦИТ ПЕРСОНАЛУ ТА БАГАТО ІНШИХ ПРОБЛЕМ

Зараз, після зміни менеджерів, намагаємося спільно робити все для того, щоб вивести цю життєво важливу галузь на європейський рівень.

Ознайомився з роботою новоствореної Маяківської станції, що розташована на стратегічній трасі “Одеса-Рені”, поспілкувався з колективом. Наразі тут додається ще одна бригада — медицини катастроф, яка посилить структурний підрозділ на випадок ДТП та надзвичайних ситуацій, пов’язаних із воєнним станом. Для цих потреб на станцію передано новий сучасний реанімобіль класу С, повністю оснащений всім необхідним обладнанням. Зазначу, що автомобіль Центр отримав в межах ініціативи UNITED24 від американського астронавта Скотта Келлі.

Також відвідали Ізмаїльську станцію екстреної медичної допомоги, куди передали для потреб станції п’ять автомобілів швидкої:

– два авто марки Citroën Jumper (реанімобілі класу С), що були передані Одеському обласному центру ЕМД та МК в рамках програми United24,

– два автомобілі Volkswagen Crafter, надані як гуманітарна допомога від Австрії,

– один автомобіль високої прохідності Toyota Land Cruiser.

Екстрена медична допомога, як і всі безоплатні послуги, що входять до Програми медичних гарантій, є пріоритетом для області. Будемо працювати далі!