1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ФАХІВЦІ АРЦИЗЬКОГО ВІДДІЛУ БОЛГРАДСЬКОЇ...

ФАХІВЦІ АРЦИЗЬКОГО ВІДДІЛУ БОЛГРАДСЬКОЇ ФІЛІЇ ООЦЗ ВІДВІДАЛИ МІСЦЕ КОМПАКТНОГО РОЗМІЩЕННЯ ВПО

☝️Для розв’язання проблем зайнятості внутрішньо переміщених осіб🇺🇦, зменшення тривалості пошуку роботи, підвищення рівня їх мотивації до праці, усі сили повинні бути спрямовані на підвищення взаємодії центру зайнятості з роботодавцями, органами виконавчої влади для спільного вирішення цих проблем.

💯З такою метою 1️⃣8️⃣ квітня 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ року начальник Арцизького відділу Болградської філії Одеського ОЦЗ Парасковія КУТИРЬОВА разом з начальником відділу соціального захисту населення Арцизької міської ради Наталею КВАШЕЮ відвідали місце компактного розміщення внутрішньо переміщених осіб.

Начальник Арцизького відділу Парасковія КУТИРЬОВА розповіла про послуги, які надає служба зайнятості, про порядок реєстрації і перелік документів, про професійне навчання за направленням ЦЗ, підвищення кваліфікації, видачі ваучерів на навчання та про працевлаштування як на суспільно корисні роботи, так і на інші роботи тимчасового характеру.

📌Підкреслила, що є можливість відкриття власної справи за сприянням служби зайнятості, що сприятиме самостійному забезпеченню себе роботою, а саме надання грантів на створення бізнесу.

🔍Детально зупинились на реалізації активних програм зайнятості щодо надання компенсації роботодавцям за працевлаштування найманих працівників зі статусом внутрішньо переміщених.

Також розповіли про нову програму надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю І та ІІ групи.

✍️Усі присутні отримали відповіді на хвилюючі їх питання.

За інформацією Арцизького відділу Болградської філії ООЦЗ

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Поделиться