1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ...

В БОЛГРАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЄВРОПИ

Цього року Україна вдруге за двадцять років долучається до заходів з нагоди Дня Європи — свята, яке традиційно 9 травня відзначається в Європейському Союзі та інших країнах на знак миру та єдності на континенті.

З цієї нагоди, сьогодні, на центральній площі міста Болград пройшла церемонія підняття прапору Європейського Союзу та пролунали гімни України й ЄС. Право підняти прапор Європейського Союзу було надано молоді Болградщини.

У заході взяли участь начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв, представники структурних підрозділів РВА та міської ради, громадськість.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих внаслідок збройної агресії росії проти України.

«Сьогодні Україна як ніколи близька до повноправного членства у ЄС. Саме зараз українці демонструють, що демократія, людська гідність і права людини є нашою природною потребою, і ми готові їх відстоювати. Сьогодні наші мужні Герої не лише захисники своєї Землі, а й щит безпеки для всієї Європи від рашистської орди. А українці — приклад мужності, незламності та єдності!»- зазначив у своєму виступі начальник Болградської РВА Михайло Шарафаненко.

Також до учасників заходу звернулись голова Болградської районної ради та Болградській міській голова.

Артисти та творчі колективи КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради подарували присутнім на честь свята своє мистецтво.

и ещё 20

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Поделиться