1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКА ГРОМАДА...

НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ЧЕРГОВУ ДОПОМОГУ ВІД БФ «ШЛЯХЕТНА СПРАВА»

На минулому тижні Тарутинську громаду відвідав директор благодійного фонду «Шляхетна справа» Сергій Шутов, який з першого року війни підтримує нашу громаду та її мешканців.

БФ «Шляхетна справа» допомагає переселенцям та тим, хто опинився в складних життєвих обставинах, допомагає закладам охорони здоров’я та закладам освіти.

Нещодавно в державному навчальному закладі «Тарутинський професійний аграрний ліцей» завдяки БФ Шляхетна справа було встановлено 108 нових вікон.

Під час останньої поїздки до Тарутинської громади, Сергій Шутов відвідав аграрний ліцей та передав продуктові набори для його учнів.

Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, керівник БФ «Шляхетна справа» та керівництво ДНЗ «Тарутинський ПАЛ» обговорили план спільних дій щодо розвитку навчального закладу.

Того ж дня Сава Чернєв та Сергій Шутов побували у Виноградівському ліцеї. Директор БФ передав закладу освіти газову плиту, аби кухарі готували для учнів, користуючись новим гарним обладнанням.

Під час візиту до Виноградівського ліцею очильник громади та керівник благодійного фонду оглянули укриття закладу та територію ліцею.

За інформацією Тарутинської селищної ради

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Поделиться