1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: В...

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 4 МЛН ГРИВЕНЬ

Публічні закупівлі відслідковують на Болградщині в межах діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність». Так, з 15 по 22 травня на електронній платформі Prozorro перебувають чотири тендерних закупівлі та шість пропозицій від територіальних громад Болградського району на суму понад 4121,9 тис. грн.

23 травня перший заступник голови Болградської районної державної (військової) адміністрації Валерій Єребакан спільно з заступником голови Болградської РВА Олександром Іордановим та начальником відділу фінансів Болградської РВА Павлом Синельниковим провели робочу нараду з питань раціонального витрачання бюджетних коштів в громадах Болградського району.

За звітний період орган фінансового контролю Болградської РВА розпочав моніторинг процедур закупівель в Арцизькій, Болградській, Городненській, Теплицькій, Кубейській та Бородінській громадах. Предметом закупок стали придбання пального, продукти харчування та твердого палива для закладів освіти, закупівлі насосу, теплообмінників та фільтрувальних пристроїв, кондиціонерів та холодильного обладнання, капітального ремонту і реставрації.

Також були проаналізовані укладені прямі договори громадами району. За результатами аналізу головам громад були направлені відповідні рекомендації.

По завершенні Валерій Єребакан наголосив, що необхідно систематично контролювати ефективність використання бюджетних коштів при здійсненні публічних закупівель.