1. /
  2. Новини
  3. /
  4. МИКОЛАЇВЩИНА ОТРИМАЛА ВІД БОЛГРАДСЬКОГО...

МИКОЛАЇВЩИНА ОТРИМАЛА ВІД БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

30 травня 2022 року Координаційний штаб з гуманітарних та соціальних питань при Болградській районній військовій адміністрації передав мешканцям Миколаївської області  гуманітарну допомогу.

До м. Миколаїв прибуло 20 000 шт консервів, 1000 кг макаронних виробів, 500 кг крупи, 1700 кг кондитерських виробів, 3000 л мінеральної питної води та 3 палета медичних засобів.

Голова Координаційного штабу Артем Булгару та представник БО «IBC-Буджак» Агаси Мамедли власноруч допомагали представникам Миколаївської районної військової адміністрації розвантажувати гуманітарний вантаж під час обстрілів.

«У кожного свій фронт перемоги. У час важких випробувань кожен з нас має робити все можливе для нашої спільної перемоги. І зараз надавати допомогу цивільному населенню дуже важливо, адже люди розумітимуть, що їх не залишать у біді і про них завжди пам’ятатимуть», – зазначив голова штабу.

Сьогодні ми всі разом робимо спільну справу – захищаємо нашу рідну країну від російських окупантів.

Болградська районна військова адміністрація переконана, що ця допомога, яку змогли зібрати спільними зусиллями, буде корисною для мешканців Миколаївщини. Найголовніше – ми всі разом у складні часи показуємо свою єдність і підтримуємо один одного. Разом рухаємося до перемоги й сподіваємося, що Миколаївська область та місто – герой Миколаїв буде відновлене якнайшвидше.

Варто зауважити, що вантаж зібрано та організовано завдяки багатьом вітчизняним та міжнародним донорам та  передано  за сприяння благодійного фонду «IBC-Буджак».