1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В БОРОДІНСЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В БОРОДІНСЬКІЙ ГРОМАДІ НАГОРОДЖЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРС МАЛЮНКІВ «ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ!»

27 травня до Лісненського ліцею завітали старший дільничий офіцер поліції капітан поліції Іскімжи Аліна, поліцейський офіцер громади капітан поліції Бордіян Іван та поліцейський офіцер громади капітан поліції Іван Михайлов з гарними новинами для ліцею.

А саме,в Бородінській громаді було оголошено конкурс малюнків з нагоди святкування шостої річниці служби «Поліцейський офіцер громади!».

Перше місце в конкурсі з 18 навчальних закладів Бородінської громади посіла учениця 8 класу Шаргу Марія, за що отримала подарунок та памʼятний нагрудний знак . За словами поліцейських, Марія може протягом року носити цю відзнаку. Також ,в номінації «Приз глядацьких симпатій» була нагороджена подарунком Федоришина Ольга учениця 7 класу.

Дякуємо дівчатам за участь та бажаємо подальших перемог !

Наближається час літніх канікул. Саме це стало темою для бесіди поліцейських з учнями 7-9 класів. Дітям розповіли про безпечну поведінку на відпочинку біля водойм. Нагадали про адміністративні та кримінальні правопорушення та про відповідальність за них, також наголосили про заборону керування транспортним засобами для неповнолітніх . Бесіда була цікава та корисна для учнів!

Поліцейські побажали всім гарного та незабутнього відпочинку під час літніх канікул!

За інформацією Бородінської селищної ради

и ещё 2

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Все реакции:

55