1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КОМАНДАМ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ –...

КОМАНДАМ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ – УЧАСНИЦЯМ ЗМАГАНЬ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» ВРУЧЕНО ГРОШОВІ СЕРТИФІКАТИ

В грудні 2023 року стартував проєкт «Пліч-о-пліч зі спортом. Всеукраїнські шкільні ліги», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Заклади освіти Тарутинської громади взяли активну участь у районних змаганнях, охопивши 5 видів спорту.

Команда зі спортивного орієнтування Тарутинського ліцею “Біла лисиця” та команда із черліденгу Рівненського ліцею “Володарки ритму” посіли І місце у районних змаганнях та представляли Болградський район на обласному етапі змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги “.

Команда Тарутинського ліцею в області зайняла ІІІ призове місце, команда Рівненського ліцею посіла ІV місце.

Сьогодні у присутності членів виконавчого комітету та керівників і працівників Тарутинської селищної ради селищний голова Сава Чернєв вручив усім учасникам та керівникам команд переможницям районного та обласного етапів змагань “Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги” в якості нагороди за гарні виступи грошові сертифікати.

Члени команди “Біла лисиця” Тарутинського ліцею, вчителі Церковний Г.П. та Маленков Є.Д. отримали сертифікати на 2000 грн.

Команда «Володарки ритму» та керівник Марашлець Л.М. нагороджені сертифікатами на 1000 грн.

Тарутинський селищний голова Сава Чернєв привітав юних спортсменів з успішними виступами, сказав про те, що команди є гордістю нашої громади та побажав дітям подальших досягнень.

На реалізацію проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» Тарутинською селищною радою було виділено 50 тисяч гривень, які були витрачені на призовий фонд, покупку банерів для проведення гри, харчування команд ІІІ етапу змагань, покупку костюмів для команди з черліденгу, компасів для команди зі спортивного орієнтування.

За інформацією Тарутинської селищної ради