1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В ТЕПЛИЦЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В ТЕПЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ КОМІСІЯ ПЕРЕВІРИЛА ПІДГОТОВКУ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДО РОБОТИ В НОВОМУ НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

З метою виконання заходів з підготовки закладів освіти до нового 2024-2025 навчального року в умовах воєнного стану, створення безпечного освітнього середовища у закладах освіти Теплицької сільської ради працювала комісія яка, провела огляд готовності закладів освіти громади, найпростіших укриттів до початку 2024/2025 навчального року й роботи в осінньо-зимовий період.

Основна увага під час обстежень приділялася створенню безпечних умов перебування усіх учасників освітнього процесу у закладі в умовах воєнного стану, протипожежному, техногенному стану, дотриманню санітарного законодавства та безпечності харчових продуктів, стану приміщень харчоблоків, умовам зберігання харчових продуктів, своєчасному проходженню медичних оглядів працівників закладів, веденню записів у журналах, дотриманню санітарно-гігієнічного та дезінфекційного режиму. Також важливою є робота холодильного та технологічного обладнання, дотримання технології приготування страв і забезпечення дітей безпечними та якісними харчовими продуктами.

Теплицький сільський голова Іван Леонтьєв подякував колективам закладів освіти за кропітку та відповідально проведену роботу з підготовки до нового навчального року.

За результатами комісійної перевірки складено акти прийому готовності закладів освіти, довідки та надані пропозиції на адресу керівників закладів щодо усунення виявлених недоліків.

Джерело: Теплицька громада.

и ещё 3

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Отправить

Поделиться