1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДІТИ З 1 ПО...

ДІТИ З 1 ПО 4 КЛАСИ БУДУТЬ ХАРЧУВАТИСЯ В ШКОЛАХ БЕЗКОШТОВНО – ЗЕЛЕНСЬКИЙ

В Україні створюють програму гарантованого безкоштовного харчування для дітей у початковій школі – з 1-го до 4-го класу.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у відеозверненні 2 вересня.

«Також створюємо програму гарантованого безкоштовного харчування для дітей у початковій школі – з 1-го до 4-го класу», – сказав він.

Крім того, за словами Зеленського, МВС, Міносвіти, обласні адміністрації, Мінцифра, громади мають забезпечити повне виконання програми «Безпечна школа» – це створення реально надійного безпекового простору для всіх учнів та учениць, для кожної школи.

Зеленський зазначив, що цього року і в Запоріжжі, і в багатьох інших містах та громадах школи відкрилися для навчання офлайн.

«Понад два мільйони дітей зможуть навчатися у базовому шкільному форматі. Ще близько мільйона дітей – у змішаному форматі: і офлайн, і онлайн. Все це залежить від факторів безпеки. Від наявності укриттів у наших школах та спільних наших можливостей захищати життя», – додав президент.

Нагадаємо, вчора Зеленський повідомив, що перші 40 шкіл приєдналися до програми «Мрія». Зранку він привітав школярів з початком навчального року.

https://www.slovoidilo.ua/…/dity-1-po-4-klasy-budut…