1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: АНАСТАСІЯ КОВАЛЕНКО...

НОВИНИ ГРОМАД: АНАСТАСІЯ КОВАЛЕНКО З АРЦИЗЬКОЇ ГРОМАДИ ЗДОБУЛА СРІБЛО НА ТУРНІРІ «КУБОК КИЄВА»

Нещодавно завершився один із найпрестижніших боксерських турнірів України — «Кубок Києва», де спортсменка Анастасія Коваленко показала відмінний результат, посівши друге місце.

У фінальному поєдинку вона зустрілася з досвідченою суперницею, Майстром спорту України міжнародного класу, і, хоча поступилася, продемонструвала значний рівень підготовки та відданість спорту

Про це розповідає перший тренер Анастасії, тренер-викладач відділення боксу Арцизької ДЮСШ Владислав Лозанюк.

Нагадаємо, наразі Анастасія тренується під керівництвом Заслуженого тренера України Віктора Борисовича Петриченка. У співпраці з ним вона продовжує удосконалювати свої навички та готуватися до нових спортивних викликів. Ця співпраця стала важливим кроком для Коваленко в її кар’єрі, оскільки дозволяє їй працювати з досвідченим наставником та готуватися до виступів на найвищому рівні.

Окрім спортивної діяльності, Анастасія здобуває другу вищу освіту в Державному педагогічному університеті (м.Умань).

Одним із головних завдань на найближчий час для Анастасії є підготовка до Чемпіонату України.

Цей турнір стане важливим етапом у її кар’єрі, адже за його результатами буде сформована збірна України для участі в континентальному чемпіонаті.

Анастасія є однією з претенденток на місце в команді, і її виступи на попередніх змаганнях дають підстави для великих очікувань.

Анастасія продовжує свій шлях у спорті вищих досягнень. Її цілеспрямованість та постійна робота над собою роблять її однією з найперспективніших молодих боксерок України

Вона має всі можливості для того, щоб досягти високих результатів не тільки на національній, але й на міжнародній арені.

Попереду її чекають нові виклики та змагання, і, враховуючи її відданість спорту, можна бути впевненими, що Анастасія продовжить радувати своїх вболівальників перемогами.

За інформацією Арцизької міської ради