1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ПІДТРИМКИ...

ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ПІДТРИМКИ ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ ПРИ ОДЕСЬКІЙ ОВА

10 вересня 2024 року в онлайн режимі відбулось чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Одеській обласній державній (військовій) адміністрації, в якому взяли участь заступник голови Болградської РВА Олександр Іорданов, начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної (військової) адміністрації Інна Гуткан, в. о. начальника відділу підтримки сім’ї та координації надання соціальних послуг управління соціального захисту населення райдержадміністрації Альона Бурукова та голови територіальних громад району.

Засідання пройшло під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації – голови Координаційного центру Дмитра Радулова.

Розпочалось засідання з обговорення узагальнених пропозицій щодо формування Плану дій з виконання в Одеській області Плану заходів на 2024-2026 роки з реалізації Концепції розвитку охорони психічного здоров’я в Україні на період до 2030 року, з якого доповіла Оксана Рокунець-Сорочан, директор Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації

Також присутні обговорили надання психологічної допомоги, лікування та реабілітаційних послуг ветеранам. Місцевим органам влади надані рекомендації та дорожня карта з організації психологічної допомоги ветеранам та членам їхніх родин.

Наприкінці зустрічі, голова Координаційного центру Дмитро Радулов підвів підсумки та надав відповідні доручення, а також учасники заходу обговорили інші організаційні питання роботи координаційного центру підтримки цивільного населення.