1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКА ЛІКАРНЯ...

НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКА ЛІКАРНЯ УКЛАЛА ЩЕ ОДИН ДОГОВІР З НСЗУ НА МЕДИЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ

Комунальне некомерційне підприємство «Тарутинська центральна лікарня» уклало договір з Національною службою здоров’я України за пакетом №67 «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України (група послуг №2, зуболікування)».

За цим пакетом пацієнтам можна буде отримати наступні медичні послуги:

– проведення первинного огляду пацієнта/пацієнтки з оцінкою стану стоматологічного здоров’я;

– рентгенологічне дослідження;

– стоматологічна допомога, як етап лікування та підготовки до зубопротезування: лікування карієсу та його ускладнень, лікування травматичних та нетравматичних ушкоджень зубів та їх опорного апарата, відновлення анатомічної форми зубів, хірургічне та нехірургічне видалення зубів;

-знеболення на всіх етапах лікування під час надання стоматологічної допомоги;

-направлення пацієнта/пацієнтки для отримання спеціалізованої медичної допомоги, у тому числі послуг із зубопротезування.

Тарутинська лікарня відповідає усім вимогам НСЗУ до організації надання даних послуг.

Підставами для надання послуг окремим категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України із зуболікування є направлення лікуючого лікаря або самозвернення.

Для отримання медичних послуг за пакетом №67 необхідні підтверджуючі документи категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

За інформацією Тарутинської селищної ради