1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКУ ЦОЛ...

НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКУ ЦОЛ НАВІДАВ ЇЇ ДАВНІЙ ДРУГ ТА ВОЛОНТЕР АНДРІЙ ТАНЦЮРА

До Арцизької центральної опорної лікарні завітав давній друг лікарні, волонтер Одеського воєнного госпіталю, уродженець міста Арциз Андрій Володимирович Танцюра. З 2014 року він активно займається волонтерською діяльністю, зокрема, допомагає в придбанні ліків та розхідних матеріалів, які вкрай потрібні для лікування наших поранених Захисників.

Генеральний директор Арцизької ЦОЛ Зіновій Іванович Челак розповів, що трохи більше двох місяців тому Андрій доставив до лікарні санітарний автомобіль як гуманітарну допомогу. Цей автомобіль був отриманий з Чехії завдяки взаємодії Андрія з Фондом «Blagulabilen» та проєктом Repower.

“Цей автомобіль має для нас надзвичайно важливе значення. Ми будемо використовувати його для лікування як цивільних пацієнтів, так і військовослужбовців. Крім того, при нашій лікарні незабаром відкриється реабілітаційний центр для військових, і цей транспортний засіб допоможе ефективно надавати допомогу нашим захисникам. Ми щиро вдячні Андрію та партнерам за цей безцінний внесок у нашу роботу,” – ділиться Зіновій Іванович Челак.

“Я з 2014 року допомагаю військовим і завжди шукаю можливості забезпечити їх необхідною технікою. Цей санітарний автомобіль — результат спільної роботи з Фондом «Blagulabilen» та проєктом Repower. Я радий, що він буде корисним для лікарні, особливо для реабілітації поранених військових. Наші герої заслуговують на найкраще лікування, і я буду продовжувати допомагати, чим зможу,” – розповів Андрій Танцюра.

Висловлюємо щиру подяку Андрію Танцюрі за його невтомну працю, підтримку та відданість.

Завдяки його щедрості й доброті такі медичні установи, як Арцизька ЦОЛ, отримують можливість рятувати життя та забезпечувати належну допомогу тим, хто цього найбільше потребує.

Кожен такий вчинок — це крок до перемоги та збереження здоров’я нашої нації.

За інформацією Арцизької міської ради