1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОПИТУВАЛЬНИК ДЛЯ ГРОМАДЯН –...

ОПИТУВАЛЬНИК ДЛЯ ГРОМАДЯН – СПОЖИВАЧІВ ПОСЛУГИ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ!

У межах підготовки Спеціальної доповіді «Про стан додержання прав громадян на чисту та доступну воду в умовах дії правового режиму воєнного стану» ми проводимо опитування серед громадян — споживачів послуги централізованого водопостачання.

Мета — отримати дані від українців щодо отримання ними послуги централізованого водопостачання, споживання і використання води з-під крана.

Результати моніторингу будуть використані при підготовці спеціальної доповіді Уповноваженого про стан додержання прав громадян на чисту та доступну воду в умовах дії правового режиму воєнного стану.

У рамках підготовки спеціальної доповіді, окрім інформації органів державної влади та органів місцевого самоврядування, буде врахована думка громадян, які є споживачами послуги централізованого водопостачання, стосовно якості води, тарифів на водопостачання тощо.

У зв’язку із цим Секретаріатом Уповноваженого розроблено відповідний опитувальник для громадян – споживачів послуги централізованого водопостачання. Опитувальник доступний за посиланням: https://forms.gle/nFnAhfw6gWq8gYnD7.

Також опитувальник розміщено на офіційному вебсайті Уповноваженого за посиланням: https://cutt.ly/eeUxqtfc. Опитування є анонімним та триватиме до 14 жовтня 2024 року (включно).

Принагідно дякую Вам за співпрацю та за сприяння у забезпеченні проведення опитування громадян.

З повагою

Уповноважений Верховної

Ради України з прав людини

Дмитро ЛУБІНЕЦЬ