1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПРО ПРОВЕДЕННЯ...

НОВИНИ ГРОМАД: ПРО ПРОВЕДЕННЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ В ГОРОДНЕНСЬКІЙ ГРОМАДІ

В Городненській громаді прводяться ремонтні роботи доріг, які не ремонтувалися понад 30 років. 50 % фінансування всіх видів робіт було з місцевого бюджету громади та 50% із КП «МІСЬКІ ДОРОГИ» Одеської області.

У 2023 році проведено ремонтні роботи з відновлення ураженості дороги Городнє-Олександрівка. В цілому, дорожнє сполучення становить – 48 тис м², з них відремонтовано – 8 тис 268 м², що становить 1/6 частину дорожнього покриття.

Цього ж року у Городньому зроблено ямковий ремонт на в’їзді – 1 тис 880 м² та викладено відрізок дороги у центрі села загальною площею – 120 м². Зазначимо, що цією дорогою користуються мешканці всіх сіл, адже дане дорожнє сполучення є зв’язком з районом, областю та іншими логістичними шляхами.

Від населеного пункту Нові Трояни у бік села Дмитрівка зроблено 1,4 тис м² ямкового ремонту. На виїзній дорозі з Нових Троян у напрямку Дмитрівки проведено ямковий ремонт із гарячим асфальтом.

На дорожньому сполученні Нові Трояни – Дмитрівка проведено фрезерування ділянок, де асфальт не підлягав ямковому ремонту, тобто дорога була повністю зруйнована. Загальна протяжність фрезерованих ділянок – 3 км, для відновлення проїзду додано 100 т щебеню на км і проведено укочування. А також ще 100 м ділянки було засипано щебенем та укатано.

У 2024 році в населеному пункті Нові Трояни було зроблено ямковий ремонт дорожніми картами – 3,194 м². У селі Нові Трояни від центру до церкви – 164 м погонних/ завширшки 6 м викладено новий асфальт, що складає – 984 м². Відремонтовано вулицю Буджацька (Ломоносова) виїзд із села – 2 тис 390 м², а місцеві фермери профінансували – 300 м².

У населеному пункті Городнє на вулиці Миру (у бік Нових Троян) проведено ямковий ремонт загальною площею – 1 тис 100 м².

На даний момент ведуться ремонтні роботи в селі Дмитрівка, заплановано відремонтувати – 4 тис. м².

Усі роботи були проведені за співпраці голови Городненської громади Миколи Богоєва з головою Одеської обласної адміністрації Олега Кіпера та КП «МІСЬКІ ДОРОГИ» в Одеській області.

Завдяки багаторазовим зустрічам голови Городненської громади з керівниками КП «МІСЬКІ ДОРОГИ» та Одеською обласною державною адміністрацією та тісною взаємодією з депутатським корпусом вдалось провести ремонти на найскладніших ділянках доріг нашої громади.

Городненська сільська рада планує продовжити ремонт доріг задля безпечного пересування, соціального комфорту та економічного розвитку громади.

За інформацією Городненської сільської ради