1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БАГАТОДІТНІЙ МАТЕРІ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ...

БАГАТОДІТНІЙ МАТЕРІ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ПРИСВОЄНО ПОЧЕСНЕ ЗВАННЯ УКРАЇНИ «МАТИ – ГЕРОЇНЯ»

Відповідно до Указу Президента України від 14 грудня 2021 року № 655/2021, за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку, 7 чарівним жителькам Болградського району присвоєно почесне звання “Мати-героїня”.


Неодмінною умовою для присвоєння такого почесного звання є вагомий особистий внесок матері у вихованні дітей в сім’ї, створення умов для здобуття ними освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.


24 березня 2022 року заступником голови Болградської районної військової адміністрації Дмитром Димітровим спільно з головою Арцизької міської ради Сергієм Парпуланським вручили посвідчення та нагрудного знаку до почесного звання України «Мати-героїня Стояновій Світлані Іванівні, матері 6 дітей мешканці м. Арциз Болградського району.


Вручаючи посвідчення про присвоєння почесного звання “Мати-героїня” Дмитро Димітров подякував Світлані Іванівні за її материнський подвиг, за її невтомну працю, за недоспані ночі, за те, що вона подарувала своїм дітям життя, навчила любити, творити добро. Та побажав побільше хороших світлих днів у її житті, миру, міцного здоров’я, довголіття, благополуччя її дітям та сім’ї, родинного тепла, радості і пошани від дітей, рідних та близьких.