1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ!...

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ! ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ СТАНОМ НА 09.00 16 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ ЩОДО СИТУАЦІЇ В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ

Болградська районна військова адміністрація інформує:

За минулу добу загальна ситуація в Болградському районі контрольована, надзвичайних подій, захоплень адмінбудівель, бойових дій – немає. Об’єкти життєзабезпечення працюють у штатному режимі.

На блокпостах в Арцизі, Тарутине та Болграді продовжують нести службу Болградський районний відділ поліції ГУ НП в Одеській області та батальйон територіальної оборони Болградського району. Криміногенний стан в районі контрольований, випадків мародерства не зафіксовано. На території  району діє комендантська година з 20:00 до 06:00.

Відділення банків працюють згідно встановлених графіків. Банкомати постійно поповнюються.

Населення Болградського району забезпечено частково основними продуктами харчування, санітарно-гігієнічними засобами. На автозаправних станціях є паливо для підприємств, частково для населення.

В штатному режимі працюють всі медичні заклади району. Аптеки працюють згідно встановлених графіків.

Триває робота з аграріями Болградського району в рамках створення матеріального резерву продовольства для потреб населення району та надання державної підтримки в комплексі весняно-польових робіт.

Пункт тимчасового перебування осіб продовжує працювати на території Болградської міської ради у Болградському ЗЗСО № 3, м. Болград, вул. Ямбольська, 13 та у Болградському ЗЗСО № 2, м. Болград, вул. 28 Червня, 2.

Крім того з метою надання необхідної допомоги, в умовах воєнного стану, тим, хто цього потребує при Болградській районній військовій адміністрації працює телефон цілодобової «гарячої лінії» в Болградському районі: (04846) 4-24-82.

Збір підписів щодо закриття неба над Україною триває. Станом на 15 березня 2022 року  зібрано 38 391 підпис мешканців району.

БОЛГРАДСЬКИЙ РАЙОН – ЦЕ УКРАЇНА!

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

ГЕННАДІЙ БАМБУРА