1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КОМЕНДАНТОМ БОЛГРАДСЬКОГО  РАЙОНУ ПРИЗНАЧЕНО...

КОМЕНДАНТОМ БОЛГРАДСЬКОГО  РАЙОНУ ПРИЗНАЧЕНО ПІДПОЛКОВНИКА ДЕМ’ЯНОВА ОЛЕКСАНДРА ВІКТОРОВИЧА

Згідно з розпорядженням голови Одеської обласної військової адміністрації, Комендантом Болградського району призначено начальника Болградського РТЦК та СП – підполковника Дем’янова Олександра Вікторовича.

До призначення Олександр Дем’янов проходив військову службу в Одеському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.  З листопада 2017 року  до січня 2018 року приймав участь у військових діях на сході України. Родом Олександр Вікторович з смт. Захарівка Роздільнянського району Одеської області.

Згідно визначених функціональних обов’язків, Комендант Болградського району, забезпечує неухильне виконання та  здійснення заходів під час запровадження комендантської години та встановлення спеціального режиму світломаскування, взаємодію та координацію дій сил і засобів військових підрозділів ЗС України та інших військових формувань, правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування на території району.  

         Крім того, Комендант району приймає участь в підготовці громадян, організації до  проведення заходів національного спротиву та сприяє створенню добровольчих формувань територіальних громад.