1. /
  2. Новини
  3. /
  4. УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ...

УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ІНФОРМУЄ ЩОДО ОТРИМАННЯ АДРЕСНОЇ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ОСОБАМ З ІНВАЛІДНІСТЮ, ЯКІ Є ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМИ ТА ТИМЧАСОВО ПЕРЕБУВАЮТЬ НА ТЕРИТОРІЇ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

Кожна особа з інвалідністю/переселенець, яка опиналась у складних життєвих обставинах та тимчасово мешкає на території Болградського району, може звернутися до управління соціального захисту населення Болградської районної військової адміністрації для написання заяви із зазначенням, яка саме адресна гуманітарна допомога їм необхідна.
До заяви додаються:1. Копії 1-ї, 2-ї сторінок паспорту та сторінки, на яких зазначено останнє місце реєстрації.2. Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру.3. Копія довідки медико-соціальної експертної комісії про встановлення інвалідності.4. Копія довідки внутрішньо переміщеної особи або документи, що підтверджують з якої області переселилась особа з інвалідністю.
Заява та пакет документів будуть направлятися до Одеського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю.
З зазначеного вище питання особи з інвалідністю/переселенці можуть звертатися за адресами:
– м. Болград, пр. Соборний, 149, І-й поверх каб. 104, тел.: +380635349645;
– м. Арциз, вул. Будівельників, 15 Б, тел.: +380971912739;
– смт. Тарутине, вул. Тараса Шевченка, 2, тел.: +380680014411.