1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БЮДЖЕТ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ВИКОНАНО...

БЮДЖЕТ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ВИКОНАНО НА 107%

У квітні 2022 року доходна частина Болградського району виконана на 107,8%, завдяки роботі, яка проведена Болградською районною військовою адміністрацією та громадами району щодо наповнення місцевих бюджетів.

Зазначимо, що у березні 2022 року 8 громад Болградського району не виконали свої бюджети: Арцизька, Василівська, Городненська, Кубейська та Криничненська, Павлівська, Бородінська та Тарутинська.

Протягом квітня начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура провів ряд  робочих зустріч з головами ОТГ, які мали заборгованість, на яких було визначено ряд заходів по наповненню місцевих бюджетів у період воєнного стану.

За результатами проведеної роботи доходну частину своїх бюджетів, у квітні, виконали 6 громад: Болградська – 131,7%, Арцизька – 113%, Василівська – 117,1%, Криничненська – 128,2%, Павлівська – 110% та Теплицька – 107%.

Головам ОТГ, які не виконали бюджет, рекомендовано провести роботу з платниками податків, а саме приділити особливу увагу надходженням податку на доходи з фізичних осіб, земельного та єдиного податків.

Як зазначив начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура, голови ОТГ навчились працювати в умовах воєнного стану та наповнювати свої бюджети.

12 квітня, під час селекторної наради, яку в режимі онлайн провів начальник Одеської обласної військові адміністрації Максим Марченко з головами РВА та головами громад, директор Департаменту фінансів Марина Зінченко закликала присутніх активізувати роботу щодо наповнення місцевих бюджетів, а підприємців сплачувати податки та підтримувати економіку України.