1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГЕННАДІЙ БАМБУРА ПРИВІТАВ ВИХОВАНЦІВ...

ГЕННАДІЙ БАМБУРА ПРИВІТАВ ВИХОВАНЦІВ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ ЗІ СВЯТОМ

Літо щороку приносить нам нову радість, віру та надію. І, напевне, саме тому на початок теплої пори року припадає Міжнародний день захисту дітей – свято підростаючого покоління, особливо дітей-інвалідів. Саме їх життя, на жаль, не схоже на казку.

Цю думку повсякчас намагаються спростовувати  директор Валерій Дімітров та усі працівники обласного КНП “Одеський обласний центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю в м. Болград Одеської обласної ради”, у чому зміг переконатися начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура, який завітав на свято до Дня захисту дітей до зазначеного закладу, в якому навчаються  понад сорок хлопчиків та дівчаток.

У цей по-літньому сонячний день в закладі панувала атмосфера радості та свята. З піднесеним настроєм у яскраво прибраній та переповненій залі розпочали концертну програму вихованці закладу.

На святі лунали народні пісні та пісні про літо, сонце, посмішки і дитячу дружбу, які супроводжувалися веселими та запальними таночками. Маленькі артисти повернули глядачів на мить у світ дитинства, у світ безтурботності, свободи, кольорових барв та радісних почуттів. Багатьом глядачам захотілося хоч на мить побувати в минулому, побути дітьми, але дитинства, на жаль, не повернути.

У цей день мрій, сподівань, надії діти згуртували біля себе людей із чистим і відкритим серцем та доброю душею. Вихованців центру комплексної реабілітації зі святом привітав начальник Болградської  РДА Геннадій Бамбура. Його щиро вразили ці дітки, які співали, танцювали і щиро веселитися.

Приємний сюрприз очікував дітей після завершення концерту. Цього дня діти отримали від Болградської РВА  подарунки, зокрема солодощі, засоби особистої  гігієни та інше.

Також директор центру Валерій Дімітров ознайомив Геннадія Васильовича з діяльністю закладу та проведенням виховного процесу.