1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКІ ФУТБОЛІСТИ...

НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКІ ФУТБОЛІСТИ З НОВОЮ ФУТБОЛЬНОЮ ФОРМОЮ

За підсумками відкритого Чемпіонату Арцизької громади з футболу сезону 2021 року футбольна команда смт.Тарутине посіла ІІ місце. Їй була вручена винагорода від Тарутинської селищної ради на суму 20 000 грн.
Футболісти вирішили використати ці кошти як то кажуть з умом – закупити якісну форму, але на це не вистачало грошей. За допомогою звернулися до депутата Одеської обласної ради Олега Капсамуна та підприємця Ігоря Деде, які підтримали ідею команди та виділили по 30 000 грн. Футбольну форму замовили напряму з Іспанії ще у січні місяці. Але у зв’язку з війною в нашій країні її доставка затрималась і надійшла тільки минулого тижня.
Вчора на новому міні-футбольному полі, де проходять тренування футбольної команди, відбулось її вручення. До комплекту входять: рюкзак, ігрова літня форма (майка, шорти, гетри), парадна форма (поло та шорти), тренувальна куртка. Ще надійдуть теплі безрукавки та спортивні костюми. Форму отримали кращі гравці команди, ті, хто брав активну участь у футбольних матчах минулого сезону. Є і запасні комплекти форми, вони як заохочувальні, для тих, хто буде прагнути грати краще.
За інформацією Тарутинської селищної ради