1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД:  З ТУРБОТОЮ...

НОВИНИ ГРОМАД:  З ТУРБОТОЮ ПРО МЕШКАНЦІВ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Турбота про людей, які потребують особливої уваги та підтримки – один з основних напрямків діяльності Тарутинської селищної ради. Керівництво Тарутинської селищної ради завжди переймається жителями громади, які перебувають у складних життєвих обставинах: людьми похилого віку, інвалідами, багатодітними та малозабезпеченими сім’ями. Особливого піклування, доброзичливості та чуйного ставлення потребують такі люди у нинішній воєнний час.

За домовленістю Тарутинського селищного голови Сави Чернєва з Координаційним штабом з гуманітарних та соціальних питань при Болградській районній військовій адміністрації для соціально незахищених верств населення громади та внутрішньо переміщених осіб було виділено 200 пакетів продуктових наборів вагою 13 кг кожний.

Набори з найнеобхіднішими продуктами харчування доставляються адресно, враховуючи вік та стан здоров’я людей, які їх отримують. Доставка здійснюється спеціалістами Тарутинської селищної ради Андрієм Шарковим, Світланою Івановою та Вітою Деде.

Надання допомоги буде продовжуватися, у тому числі і в інших населених пунктах громади, поза увагою не залишиться ніхто, хто її потребує.

Ми розуміємо як важливо зараз не забувати та допомагати самотнім та нужденним, що робить людей сильнішими.

За інформацією Тарутинської селищної ради