1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД:  ЗБОРИ АКТИВУ...

НОВИНИ ГРОМАД:  ЗБОРИ АКТИВУ ГРОМАДСЬКОГО ФОРМУВАННЯ З ОХОРОНИ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ «ТАРУТИНО»

З метою забезпечення безпеки і порядку та запобіганню правопорушень і злочинів в селищі Тарутине було створено добровільне громадське формування з охорони громадського порядку. До складу формування увійшли мешканці селища та представники правоохоронних органів.

За час роботи громадського формування значно знизилась злочинність у селищі. Але під час воєнного стану в країні охорона порядку та безпека мешканців набувають ще більшої необхідності.

22 червня відбулися збори активу Громадського формування з охорони громадського порядку «Тарутино», у яких взяв участь Тарутинський селищний голова Сава Чернєв. Були обговорені організаційні питання щодо подальшої роботи громадського формування: забезпечення паливом, поповнення рядів об’єднання, проведення загальних зборів. Селищний голова запевнив присутніх про подальшу всебічну підтримку громадського об’єднання та виділення палива для патрулювання.

По завершенню зборів прийнято рішення провести загальні збори у п’ятницю 1 липня 2022 року, про що буде поінформовано мешканців селища та громадськість додатково.

Охорона громадського порядку – справа всіх мешканців громади, спільними зусиллями маємо зробити нашу громаду ще безпечнішою. Закликаємо небайдужих жителів приєднатися до охорони правопорядку.

За інформацією Тарутинської селищної ради