1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ...

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Дорогі діти! Шановні батьки!
Щиро вітаю вас зі світлим і прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей! Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей наших дітей, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.
Проте, сьогодні перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв’язку з ескалацією насильства, бойових дій на території нашої держави з боку росії.
В Україні гинуть діти, втрачають своїх батьків, свої домівки, у дітей немає звичного життя та дитинства, яке вони мали ще декілька місяці тому. І виною всьому війна, яку росія веде проти України.
У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків. Щодня нам потрібно зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, зробити все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Діти – наше майбутнє, а, значить, – майбутнє Болградського району та всієї України.
Любі діти, прийміть найщиріші привітання від нас, дорослих. Нехай у вашому житті ніколи не буде розчарувань. Міцного здоров’я вам, успіхів у навчанні, безмежного щастя та мирного неба над головою.
Начальник районноївійськової адміністрації Геннадій БАМБУРА