1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ...

В БОЛГРАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ

Щороку, 22 червня, в Україні вшановують світлу пам’ять мільйонів українців, життя яких обірвала Друга світова війна, покладаючи квіти до пам’ятників та здійснюючи інші традиційні меморіальні заходи. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

Сьогодні начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура разом з керівництвом  Болградської районної та міської рад   поклало  квіти біля Меморіалу Слави у місті Болград.

Вшанувати пам’ять всіх, чиї життя було покалічено та зруйновано доєдналися голови та члени  районної організації ветеранів та інших громадських організації району й мешканці міста.

Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання. У серці кожного з нас жива пам’ять про мільйони мужніх і незламних українців, про їхню жертовність в ім’я свого народу та рідної землі.

Сьогодні український народ знову відчуває весь жах війни. Кожна родина і кожна людина, незалежно від віку, статі і соціального стану, втягнуті у надзвичайно жорстокий вир війни, яка розпочала російська федерація проти України. Ми, як і тоді, у Другій світовій війні, виборюємо свободу, незалежність України та право на життя українського народу.

Ми перемогли фашизм, який прийшов на нашу землю 81 рік тому. Переможемо і зараз.

Слава Україні!

Героям слава!