1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ВСТУП-2022 НА МАГІСТРАТУРУ: ЗАТВЕРДЖЕНО...

ВСТУП-2022 НА МАГІСТРАТУРУ: ЗАТВЕРДЖЕНО ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ МТНК І МКТМ

Наказом МОН затверджено цьогорічний план організації та проведення магістерського тесту навчальної компетентності та магістерського комплексного тесту (МТНК і МКТ).

МТНК складатимуть охочі вступити до магістратури за спеціальностями галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини», МКТ – потенційні вступники на спеціальності 081 «Право» та 293 «Міжнародне право».

Реєстрація осіб, які бажають взяти участь у МКТ та/або МТНК, розпочнеться 27 червня та триватиме до 18 липня (включно). Її здійснюватимуть приймальні комісії закладів вищої освіти. Зареєстровані учасники отримають екзаменаційний лист із даними для здійснення входу на інформаційну сторінку «Кабінет вступника», де до 3 серпня отримають запрошення-перепустку з адресою тимчасового екзаменаційного центру (ТЕЦ).

МТНК/МКТ проходитиме в три сесії:

  • основна – 10-17 серпня;
  • додаткова – 7-10 вересня;
  • спеціальна – 29 вересня – 3 жовтня.

Інформацію про результати основної сесії за шкалою 100-200 балів буде розміщено на інформаційній сторінці «Кабінет вступника» до 24 серпня 2022 року.

У разі неявки на основну сесію з поважних причин, подати документи для участі в додатковій сесії МТНК/МКТ потенційні вступники зможуть 22-26 серпня. Результати буде оголошено до 13 вересня 2022 року.

Подання заяв для участі в спеціальній сесії вступниками, які не змогли взяти участі в основній/додатковій сесії, триватиме впродовж 12-16 вересня. Результати буде розміщено на інформаційній сторінці «Кабінет вступника» до 6 жовтня 2022 року.

Нагадаємо, за три доби додаткового періоду реєстрації для участі у НМТ створено понад 5 тис. реєстраційних карток.