1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КЕРІВНИКИ РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ ПОДАТКІВЦІВ...

КЕРІВНИКИ РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ ПОДАТКІВЦІВ БОЛГРАДЩИНИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

2 липня своє професійне свято відзначають працівники державної податкової служби України.

Сьогодні, напередодні свята, у приміщенні Болградської  державної податкової інспекції  ГУ ДПС у Одеській області відбулися урочистості, в яких взяли участь начальник Болградської районної військової  адміністрації  Геннадій Бамбура та голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв.

Керівники району   привітали податківців району  з професійним святом та побажали їм успіхів під час виконання складних завдань, поставлених перед ними державою.

«Щодня ви виконуєте надважливе завдання – наповнюєте державну скарбницю. Завдяки вашій роботі  наповнюються  бюджети усіх рівнів. Саме від вашої роботи значною мірою залежить добробут наших громадян та економічна міць держави. Впевнений, що районна команда податківців подолає усі труднощі та з гідністю прийме виклики сьогодення, – наголосив Геннадій Бамбура, звертаючись з вітальним словом до працівників податкової служби.

За багаторічну сумлінну працю, ефективне провадження в роботі новітніх технологій, створення належних умов для ведення бізнесу та захист прав платників податків, формування позитивного ставлення суспільства до податкової системи держави та з нагоди Дня податківця України від імені Болградської районної державної адміністрації  та Болградської районної ради були нагороджені Почесними грамотами фахівці Болградської державної податкової інспекції.