1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ГЕННАДІЯ БАМБУРИ  З ДНЕМ ПОДАТКІВЦЯ УКРАЇНИ

2 липня – День податківця України

Шановні працівники податкової служби Болградського району!

Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята. Ваша діяльність багато в чому визначає соціально-економічну стабільність району, тому що одне з головних і важливих завдань вашої професійної діяльності – це поповнення бюджету. Від професіоналізму, відповідального підходу до справи, наполегливості і цілеспрямованості податківців залежить зростання податкових надходжень в районний бюджет та бюджети  територіальних громад, а значить і рівень життя населення, розвиток інфраструктури. Ви забезпечуєте суворе дотримання норм законодавства, зміцнення фінансової дисципліни.

Сьогодні Болградський район, незважаючи на непросту ситуацію в країні, зберігає позитивну динаміку податкових надходжень. Високо ціную сумлінне ставлення наших податківців до своїх обов’язків, роботу із забезпечення стійкого зростання надходжень податкових платежів і зборів, підвищення податкової грамотності населення.

Переконаний, що ви і надалі успішно будете виконувати покладені на податкову службу завдання і самовіддано працювати задля розвитку Болградщини та України.

Бажаю вам подальшого професійного зростання, наполегливості і завзятості у вирішенні важливих державних завдань. Міцного здоров’я вам і вашим родинам, миру, щастя, благополуччя і достатку.

Голова

Начальник районної

військової адміністрації                                                                         Геннадій БАМБУРА