1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ФАХІВЦІ БОЛГРАДСЬКОГО РУ  ГУ...

ФАХІВЦІ БОЛГРАДСЬКОГО РУ  ГУ ДСНС УКРАЇНИ  В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОВЕЛИ ПРОФІЛАКТИЧНІ ЗАХОДИ МІСЦЯМИ ЗБОРУ ВРОЖАЮ У БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ

З метою попередження пожеж під час збору врожаю, 29 червня 2022 року фахівці Болградського РУ  ГУ ДСНС України  в Одеській області провели профілактичні заходи місцями збору врожаю у Болградському районі.

У першу чергу рятувальники нагадали хліборобам і власникам зернових масивів вимоги правил пожежної безпеки при роботі сільськогосподарської техніки під час збору врожаю, забезпеченню її первинними засобами пожежогасіння, обладнанню автомобілів іскрогасниками, чергуванню на зерновому масиві пристосованої для пожежогасіння техніки під час роботи комбайнів у полі. Також, рятувальники зауважили, що  категорично забороняється розпалювати багаття, спалювати стерню та післяжнивні залишки, а також застосовувати відкритий вогонь на хлібних масивах і поблизу них. Під час рейду серед хліборобів розповсюджувалися інформаційно-просвітницькі листівки з зазначеними правилами пожежної безпеки при збиранні врожаю та екстреним номером Служби порятунку «101».

За інформацією Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області