1. /
  2. Новини
  3. /
  4. РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДО ГОРОДНЕНСЬКОЇ...

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДО ГОРОДНЕНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Сьогодні заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Дмитро Димітров разом із керівниками структурних підрозділів РВА з робочим візитом відвідали Городненську громаду.

Під час зустрічі з керівництвом та апаратом  громади були обговорені питання наповнення логістичного центру, наповнення місцевого бюджету, збільшення рівня заробітної плати, проведення моніторингу цін на соціально значущі товари та інші питання.

Крім того, обговорювалось питання щодо своєчасного надання інформації щодо збирання врожаю.

У ході зустрічі представники Болградської РВА ознайомились з роботою робочої групи з питань дотримання законодавства про працю та легалізацію робочої сили та надали рекомендації щодо подальшої роботи зазначеної робочої групи з підприємствами, організаціями та ФОПами громад.

На виконання доручення начальника обласної військової адміністрація Максима Марченко, з метою детального відстеження тіньової ситуації в районі керівниками структурних підрозділів Болградської РВА було здійснено контроль за ціновою ситуацією на торгівельних точках Городненської ОТГ, а також дотримання законодавства щодо легалізації робочої сили.

Так, у с. Нові Трояни було перевірено 6 торгівельних точок, у с. Городне – 3. Їх було перевірено на наявність відповідних документів на реалізацію товару, наявність ліцензій та офіційне оформлення працівників торгівельних точок.

За результатами контрольних заходів порушень не виявлено. З підприємцями проведено роз’яснювальну роботу щодо необґрунтованого підвищення цін на соціально-значущі товари.