1. /
  2. Новини
  3. /
  4. «КОЖНЕ ПЕЧИВО ЗАРЯДЖЕНЕ НА...

«КОЖНЕ ПЕЧИВО ЗАРЯДЖЕНЕ НА ПЕРЕМОГУ»: ДІТИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ НАПЕКЛИ СОЛОДОЩІВ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ТА ПРАВООХОРОНЦІВ 

Для малих відвідувачів Тарутинського національно-просвітницького центру майстер-клас з випікання печива влаштувала ювенальна поліцейська Аліна Іскимжи.

Дітки, які забажали провести день літніх канікул цікаво та з користю, разом із нею спекли смаколики у формі мапи України для місцевих військовослужбовців, рятувальників, прикордонників та поліцейських. Весела і злагоджена праця з першою хвилини занурила дітлахів в гарний настрій: одні допомагали замішувати тісто, інші вирізали фігури для печива. Потім маленькі майстер-шефи розмалювали понад двісті виробів у кольори українського прапора і навіть встигли зробити листівки зі словами привітання для наших захисників.

З приготовленими солодощами діти завітали в гості до правоохоронців, щоб підняти бойовий дух кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, рятує людей та оберігає їх спокій.
«Мені приємно бачити, з яким задоволенням хлопці та дівчатка взялися до праці: кожен з них вкладав в ці печива частку свого тепла і любов, бажаючи нашим захисникам наснаги для спільної перемоги», – каже інспекторка ювенальної превенції.

© Одеська область: https://od.npu.gov.ua/news/diti/kozhne-pechivo-zaryadzhene-na-peremogu-diti-bolgradskogo-rajonu-napekli-solodoshhiv-dlya-vijskovix-ta-pravooxoroncziv/