1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КООРДИНАЦІЙНИЙ ШТАБ ПРИ БОЛГРАДСЬКІЙ...

КООРДИНАЦІЙНИЙ ШТАБ ПРИ БОЛГРАДСЬКІЙ РВА НАДАВ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ МЕШКАНЦЯМ СМТ. СЕРГІЇВКА

У понеділок голова Координаційного штабу з гуманітарних та соціальних питань, що створений при Болградській районній військовій адміністрації, Артем Булгару відвідав смт. Сергіївку, Білгород-Дністровського району.

Штабом Болградського району було передано до Сергіївського гуманітарного штабу близько 3 тон гуманітарної допомоги, у вигляді мінеральної води, консервів, кондитерських виробів, засобів гігієни, одяги, постільної білизни, ковдр та подушок.

Під час повномасштабного вторгнення рашистів на територію України Координаційний штаб з гуманітарних та соціальних питань при Болградській РВА почав отримувати та розподіляти допомогу благодійників, допомагати громадам взаємодіяти між собою для налагодження гуманітарної роботи та самостійно формувати вантажі із найнеобхіднішого для областей, громад що постраждали від вторгнення окупантів.

«Сьогодні кожен із нас має робити максимум, щоб наближати перемогу чи допомагати тим, хто найбільше постраждав від агресії рф. Усім колективом Штабу допомагаємо зробити так, щоб гуманітарну допомогу отримали ті, хто потребує. Щиро вдячні благодійникам, які надають речі першої необхідності. Ваш вклад надзвичайно великий. Не можу не відзначити волонтерів Координаційного штабу, які о шостій ранку вже завантажували гуманітарну допомогу. Дякую Координаційному штабу з гуманітарних та соціальних питань Одеської ОВА та голові напряму ВПО, бізнесу та державних органів Олексію Зленському за координацію» – зазначив Артем Булгару.

Нагадаємо, ракетний удар війська рф здійснили у ніч на 1 липня. В оперативному командуванні «Південь» заявили, що російські літаки стратегічної авіації Ту-22 вдарили з напрямку Чорного моря: трьома ракетами Х-22 вражено багатоквартирний будинок і базу відпочинку. російська армія своїм смертоносним снарядом цинічно вбила 21 людину, ще 39 місцевих мешканців зазнали поранень.