1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЛЮДИ СТАЛИ НА КОЛІНА....

ЛЮДИ СТАЛИ НА КОЛІНА. В М. БОЛГРАД  ПОПРОЩАЛИСЬ ІЗ ЗАГИБЛИМ ВОЇНОМ СЕРГІЄМ  БАХЧЕДЖИ

Сьогодні у м. Болграді попрощались із загиблим воїном старшим солдатом в/ч А 2167 Сергієм Бахчеджи.

Попрощатись із бійцем прийшли рідні, побратими, небайдужі містяни.

Він загинув захищаючи Батьківщину, у бою поблизу н.п. Ньо-Йорк, Бахмутського району, Донецької області 30 червня 2022 року. Йому було лише 35 років. У загиблого залишились дружина, дочка та син, якому на сьогоднішній день 5 місяців.

Сергій  народився 07.10.1986 року. Навчався в Болградській ЗОШ №2 та Болградському НВК «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – ліцей» Болградської міської ради. З 13 серпня 2019 року проходив військову службу у в/ч А2167 місто Біла Церква, Київської обл. Приймав участь в АТО з 2019- 2020 року. Після повномасштабного вторгнення рф в Україну чоловік став на захист Батьківщини.

 Вздовж дороги люди проводжали воїна, стоячи на колінах, із руками на серці та із заплаканими обличчями. Зупинялися перехожі, люди виходили з підприємств, установ, робили коридори слави, віддаючи шану загиблому.

На Болградському міському кладовищі відбувся жалобний мітинг, де від імені Болградської районної військової адміністрації найщиріші слова співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати висловив заступник голови Болградської РВА Денис Байлук.

Низький уклін нашому воїну-захиснику! Вічна пам’ять Герою!