1. /
  2. Новини
  3. /
  4. З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ПРИВІТАЛИ...

З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ПРИВІТАЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ  БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

З нагоди відзначення сьомої річниці створення Національної поліції України, сьогодні поліціантів Болградського району з професійним святом привітали начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура, заступник начальника – начальник кримінальної поліції ГУНП в Одеській області, полковник поліції Олександр Ганжа, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв,  начальник Болградського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області Роман Галкін та голови громад.

У своєму вітальному слові керівник району подякував працівникам правоохоронних органів та судово-медичної експертизи району за відповідальну роботу, відданість справі, високий професіоналізм та побажав поліцейським міцного здоров’я та  професійних звершень.

Цього ж дня правоохоронців Болградщини також  привітав заступник начальника – начальник кримінальної поліції ГУНП в Одеській області, полковник поліції Олександр Ганжа. Він подякував правоохоронцям за  мужність, витримку, вірність присязі та відданість українському народові, щоденний ризик власним життям в ім’я захисту кожного громадянина України та вручив Почесні грамоти Головного управління Національної поліції в Одеській області найкращим представникам відділу.

Крім того правоохоронці  Арцизького відділення Болградського районного відділу поліції отримали в подарунок від Арцизької ОТГ нову форму та два комп’ютера від підприємців громади, а від Теплицької громади – лазерний принтер.

 Тарутинська селищна рада подарувала поліціантам свого відділення – дизельний генератор.

Крім того, громадами району були виділенні кошти на матеріальне забезпечення.

Під час святкових заходів за зразкове виконання службових обов’язків, високі досягнення у виконанні завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки, кращим полісменам Болградського району вручили Почесні грамоти та подяки від Болградської районної військової  адміністрації,Болградської районної ради,  голів громад Болградського району та керівництва Болградського відділу поліції ГУНП в Одеській області.

Зазначимо, що святкові заходи відбулись в Арцизькій, Болградській та  Тарутинській громадах.