1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ДОПОМОГА З...

НОВИНИ ГРОМАД: ДОПОМОГА З БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «ШЛЯХЕТНА СПРАВА»

В цей нелегкий для України час, весь український народ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.

Тарутинський селищний територіальна громада, висловлює щиру подяку Благодійному фонду «Шляхетна справа» в особі його керівника Сергія Шутова та представнику фонду Нелі Шпилевій за надання допомоги у вигляді 56 продуктових наборів, 56 бутлів води,100 кілограмів макаронних виробів для сімей вимушених переселенців та мешканців Тарутинської територіальної громади, що опинились у складних життєвих обставинах. Також висловлюємо вдячність волонтеру Олександру Шведову за доставку гуманітарного вантажу.

Ваша допомога – це вагомий внесок та безсумнівно, відчутна підтримка нашої громади.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Разом до Перемоги!