1. /
  2. Новини
  3. /
  4. У АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ ПРИВІТАЛИ...

У АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ ПРИВІТАЛИ ТРЕНЕРІВ ТА СПОРТСМЕНІВ З ПІДВИЩЕННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ

20 липня, у приміщенні відділу освіти, молоді та спорту Арцизької міськради тренерам та спортсменам громади було урочисто вручено посвідчення про присвоєння тренерських категорій та спортивних розрядів.

На заході були присутні тренери та вихованці Арцизької ДЮСШ. Вручення проводила начальник відділу освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради Людмила Жосан.

Людмила Петрівна привітала тренерів з минулим Днем тренера, який відзначався в Україні учора, 19 липня, та вручила грамоту від відділу освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради тренеру-викладачу секції футболу Арцизької ДЮСШ Петру Арабаджі за бездоганну працю, вагомий внесок у розвиток футболу на території Арцизької громади та посвідчення про присвоєння 2-ї кваліфікаційної тренерської категорії. Петро Володимирович понад 45 років займається спортивною діяльністю, 35 років з котрих працює тренером-викладачем Арцизької ДЮСШ.

Також посвідчення про підвищення тренерської категорії отримали в.о. директора Арцизької ДЮСШ Сергій Лозанюк (секція самбо та дзюдо) та тренер-викладач Арцизької ДЮСШ Сергій Бобік (секція самбо та дзюдо, с. Прямобалка).

Посвідчення про присвоєння спортивного розряду було вручено вихованцям Арцизької ДЮСШ:

  • Костєву Сергію (1-й розряд із самбо);
  • Колєснік Софії (2-й розряд із самбо);
  • Бучці Анастасії (2-й розряд із дзюдо).

Наприкінці урочистого заходу Людмила Жосан подякувала тренерам за зразкове спортивне виховання дітей, які стануть або вже стали гордістю нашої країни, та побажала спортсменам здоров’я і здобутків на нелегкому спортивному фронті.