1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: КРИНИЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА...

НОВИНИ ГРОМАД: КРИНИЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ОТРИМАЛА НОВИЙ ПАСПОРТ НА СМІТТЄЗВАЛИЩЕ

Проблема сміттєзвалищ з’явилася в Україні не сьогодні й не учора – вона постала десятки років тому. Окрім забрудненням великих площ дорогоцінної землі, сміттєзвалища наносять невиправну шкоду довкіллю через забруднення отруйними речовинами повітря, ґрунту і підземних вод, а відтак – здоров’ю людей.

Для вирішення цієї проблеми Криничненська сільська рада Болградського району Одеської області 27.05.2022 року звернулась до Департаменту екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації щодо оновлення даних паспорту місця видалення відходів розташованого біля с. Криничне Болградського району Одеської області.

23.06.2022 року Криничненська сільська рада отримала новий паспорт на сміттєзвалище, погоджений Департаментом екології та природних ресурсів Одеської ОДА.

Звертаємось до всіх жителів громади – берегти нашу природу, нашу Землю, збагачувати, вдосконалювати, робити щось не тільки за для себе, а й для інших! Думати не тільки про сьогоднішній день, а й про завтрашній.

Адже в цьому світі нікому і ніщо не належить, і ніхто не має права щось приборкувати за для себе. Якщо кожен із нас буде дотримуватися цих пріоритетів – нам вдасться зберегти природу і все живе на Землі! Не забувайте, що наша доля – це доля нашої рідної Землі.