1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ПРОВЕДЕНИЙ...

В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ПРОВЕДЕНИЙ ЗАХІД З ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

Серед найстрашніших порушень прав людини в сучасному світі є злочин, який має багато назв – «біле рабство», «торгівля людьми», «контрабанда людьми».

Після повномасштабного вторгнення рф на територію України стало необхідним напрацювати дієві заходи з протидії торгівлі людьми в умовах війни. Тому, з нагоди відзначення 30 липня Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, суб’єктами, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Болградському районі, проводиться інформаційна кампанія з питань протидії торгівлі людьми, в тому числі під час війни.

Ось і сьогодні, представниками управління соціального захисту населення і служби у справах дітей Болградської районної військової адміністрації, КУ «ЦНСП» і служби у справах дітей Болградської міської ради та Болградського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області у пункті гуманітарної допомоги Болградської міської ради та біля будівлі Координаційного штабу Болградського району з гуманітарних та соціальних питань проведений інформаційно – просвітницький захід щодо попередження та недопущення потрапляння у ситуацію торгівлі людьми особами, що вимушено залишили місце проживання.

З учасниками заходу були проведені бесіди та розповсюджені листівки й пам’ятки за даною тематикою, а також була надана інформація куди звертатись за допомогою особам, які постраждали від торгівлі людьми.

Управління соціального захисту

населення Болградської районної

військової адміністрації