1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА...

НОВИНИ ГРОМАД: СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА САВА ЧЕРНЄВ ПРИВІТАВ ПРИХОЖАН СВЯТО-ПЕТРО-ПАВЛОВСЬКОЇ ЦЕРКВИ З ХРАМОВИМ СВЯТОМ

Храмове свято є особливим днем для кожної парафіяльної громади. Як і кожного року, 12 липня в день пам’яті святих Петра і Павла у Свято-Петро-Павловській церкві селища Тарутине відбулося святкове богослужіння.У такий світлий день до Храму завітав Тарутинський селищний голова Сава Чернєв щоб особисто привітати прихожан з Храмовим святом.

У своєму звернені до присутніх селищний голова зазначив, що останнім часом багато випробувань випало на долю українців – коронавірус, стихійні лиха, а зараз – війна. Але ми усі разом з вірою у Бога, з вірою у краще, мужньо подолаємо ворога та усі негаразди.

Селищний голова побажав усім миру, міцного здоров’я, достатку, єдності, процвітання громаді і всій Україні.

Від себе особисто Сава Чернєв передав о.Петру для потреб храму грошову допомогу. Від селищної ради прихожанам церкви роздали продуктові набори.Храмове свято об’єднало усіх, наповнило добрими почуттями серця віруючих.

Нехай це свято надихає всіх нас на добрі справи, наповнює серця любов’ю до ближніх, дарує кожному сімейний затишок і добробут, несе щастя і впевненість у перемогу України та Господню благодать!