1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКА ЛІКАРНЯ...

НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКА ЛІКАРНЯ СТАЛА ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНИМ МЕДЗАКЛАДОМ

У Болградській лікарні отримали та встановили нові генератори змінного струму, які спроможні забезпечити автономне функціювання усього медзакладу.

В рамках виконання проекту «Забезпечення енергетичної стабільності лікарень України» Болградська лікарня отримала у якості дарунку від Офісу Управління ООН з обслуговування проектів в Україні (ЮНОПС) два генератора змінного струму AKSA APD110A загальною вартістю $24 870 (746 100 грн).Реалізація цього проекту у Болградській лікарні стала можливою завдяки підтримці Департаменту охорони здоров’я Одеської областної державної адміністрації та рішенню Міністерства охорони здоров’я України.

Потужність генераторів дозволить повністю забезпечити функціювання усієї лікарні у разі позапланового вимкнення постачання електроенергії або у надзвичайній ситуації. Для порівняння, попереднє обладнання дозволяло підтримувати тільки електрозабезпечення у відділенні переливання крові ― для забезпечення збереження запасів крові, у відділенні реанімації та в операційних палатах хірургії.

https://bolgrad.hospital/bolgradska_likarnya_stala…/…